Impresszum

  • A honlap tulajdonosa, fenntartója, szerkesztője: VCSM ZRt. Szolnok
  • Székhely: 5000 Szolnok Vízmű u. 1.
  • Postai levelezési cím: 5000 Szolnok, Vízmű u. 1.
  • Telefon: +36 (56) 516 316
  • Telefax: +36 (56) 429 766


A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a VCSM ZRt. Szolnok kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.
A VCSM ZRt. Szolnok weboldala, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a VCSM ZRt. Szolnok jogosult.

A VCSM ZRt. Szolnok előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A VCSM ZRt. Szolnok azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében – Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

A VCSM ZRt. Szolnok weboldalának tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalon a VCSM ZRt. Szolnok akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik – a VCSM ZRt. Szolnok semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldal pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

A VCSM ZRt. Szolnok fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét korlátozza, vagy megszüntesse. A VCSM ZRt. Szolnok nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és / vagy veszteségért való felelősséget a VCSM ZRt. Szolnok kifejezetten kizárja.

A VCSM ZRt. Szolnok nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a VCSM ZRt. Szolnok weboldala kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkozik.