Ügyintézési módok változása

Tisztelt Felhasználóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírus-járványra való tekintettel, annak érdekében, hogy minimálisra csökkentsük a személyes kapcsolatokat és mérsékeljük a fertőzésveszély kockázatát a dolgozóink és az Önök védelmében, továbbá, hogy ebben a kritikus időszakban minden felhasználási helyen folyamatosan biztosíthassuk a szolgáltatásinkat, az alábbi intézkedéseket vezetjük be 2020. március 16-án 12:00 órától határozatlan időre:

  • Személyes ügyfélszolgálaton ügyintézést bezárjuk. Kérjük további értesítésig a 06/56/516-315 telefonszámon, ugyfelszolgalat@vcsm.hu e-mail címen intézzék ügyeiket. Kérjük szíves türelmüket és megértésüket amennyiben a telefonos kapcsolatfelvétel csak többszöri próbálkozásra sikerül.
  • Személyes műszaki ügyintézés, tervjóváhagyás, közműegyeztetés szünetel. Kérjük további értesítésig a 06/56/516-313 telefonszámon, uzemigazgatosag@vcsm.hu e-mail címen intézzék ügyeiket. Kérjük szíves türelmüket és megértésüket amennyiben a telefonos kapcsolatfelvétel csak többszöri próbálkozásra sikerül.
  • Mellékvízmérő leolvasás szünetel. 
  • Aknás vízmérő leolvasás szünetel. 
  • Vízmérők kivizsgálás szünetel. 
  • Felfüggesztjük és későbbi időpontra halasztjuk a bekötési vízmérők cseréjét, lakáseladás utáni ellenőrzést, a mellékmérő-cseréket és a plombálásokat. Az előre leegyeztetett időpontok későbbi időpontra kerülnek áthelyezésre, mellyel kapcsolatosan ügyfélszolgálatunk telefonon egyeztet a Felhasználókkal.
  • Felfüggesztjük a megrendelt víz- és szennyvíz bekötéssel kapcsolatos építőipari munkák kivitelezését.

A rendkívüli helyzetre való tekintettel a VCSM ZRt. Szolnok a lakossági és a negyedéves elszámolási módba tartozó közületi Felhasználók vízmérőinek leolvasását ideiglenesen szünetelteti és amennyiben az adott elszámolási időszakban a Felhasználó részéről nem érkezik diktált mérőállás, Társaságunk a nyilvántartott havi átlag alapján részszámlát bocsájt ki. Felhívjuk figyelmét arra, hogy számla 3. oldalán a következő leolvasás vagy diktálás várható időpontjában feltüntetett időszakban lehetősége van a mérőállást a www.vcsm.hu honlapunk található mérőállás gyorsrögzítőn megadni, a felhasználó azonosító és a vízmérő gyáriszámának megjelölésével.

Köszönjük megértésüket és segítő együttműködésüket!

Szolnok, 2020. március 17.

VCSM ZRt. Szolnok vezetősége