Tájékoztatás

Tisztelt Felhasználóink!

A VCSM ZRt. Szolnok felhívja a Felhasználók figyelmét, hogy a koronavírus járvány megfékezése érdekében hozott járványügyi intézkedések alapján Társaságunk ügyfélszolgálatán továbbra is előzetes időpont egyezetetés (telefonszám: +36/30-395-2475) mellett van lehetőség ügyintézésre az alábbi feltételek mellett:

  • A VCSM ZRt. Szolnok területén és az ügyintézés során az arcot és a szájat eltakaró maszk viselése továbbra is ajánlott! Épületbe történő belépést követően kézfertőtlenítés KÖTELEZŐ!
  • Az Ügyfélszolgálat előtti várakozó térben egyidejűleg 5 fő tartózkodhat. Az Ügyfélszolgálati irodában csak érdemi ügyintézés céljából tartózkodhat Felhasználó. Kérjük, az ügyintézést egy személy végezze! A kísérő személyek épületen kívüli várakozását szíveskedjenek betartani.

Elektronikus és telefonos elérhetőségeinken továbbra is állunk az Önök rendelkezésére.

Ügyfélszolgálat elérhetőségei:

telefonszám: +36/56-516-315,

e-mail cím: ugyfelszolgalat@vcsm.hu

Személyes műszaki ügyintézésre, tervjóváhagyásra, közműegyeztetésre ugyancsak kizárólag előzetes időpont egyezetetés mellett van lehetőség.

Műszaki osztály elérhetőségei:

telefonszám: +36/56-516-313,

e-mail cím: uzemigazgatosag@vcsm.hu

Az elkülönítetten mért felhasználási helyek lakáseladás utáni ellenőrzését, a mellékmérő-cseréket és a plombálásokat, a mellékmérők leolvasását továbbra is végzi Társaságunk.

Türelmüket és együttműködésüket köszönjük! Vigyázzunk egymásra!

Szolnok, 2022. március 7.

VCSM ZRt. Szolnok
 vezetősége